Aggregátor, áramfejlesztő bérlés

A Deutz TR-30D dízelmotorral hajtott, utánfutóra épített áramfejlesztő kiváló megoldás, ha Önnek komoly villamos teljesítményre van szüksége egy olyan területen, ahol a villamosenergia-hálózat kiépítése gazdaságtalan.

Az aggregátoroknak nincs jellemző felhasználási területe, hiszen bármilyen helye alkalmazhatók, ahol legfeljebb 40 kWh teljesítményre van szükség, és a villamos hálózat kiépítése lehetetlenség, időigényes vagy egyszerűen nem éri meg a költségeket.

Email: info@rendezvenysatorberles.co.hu
Bérleti díj: 35.000 Ft + ÁFA/nap + üzemeltetési költség + szállítási díj

A DEUTZ TR-30D dízelmotoros, utánfutóra épített kivitelű áramfejlesztő (aggregátor) kiválóan alkalmazható hálózati feszültség kimaradása esetén szükség-áramellátás céljára, építési és más ideiglenes munkahelyek és telepek árammal való ellátására, valamint minden olyan helyen, ahová a villamos energia hálózat kiépítése csak költséges távvezeték és transzformátor telepítésével oldható meg.

Áramfejlesztő

 

A motor és a generátor hosszú élettartama, valamint megbízható és gazdaságos üzemelése ugyanúgy lehetővé teszi folyamatos és tartós üzemelést, mint ahogyan vésztartalékként használhatóságát is.

Műszaki adatok

Villamos teljesítmény: 30 kVA /24kW/
Áramerősség: 42 A
Feszültség: 400 / 230 V
Frekvencia: 50 Hz
Meghajtó motor: Deutz dízel
Motor teljesítmény: 29,4 kW
Hengerek száma: 4
Hűtés: olajhűtés
Fordulatszám: 1500/perc
Max. fogyasztás: 7-8 liter/óra
Üzemanyagtartály: 50 liter
Tömeg: 700 kg

Az elektromos hálózat kiépítése engedélyekhez kötött, ráadásul a távvezeték és a transzformátor költsége bődületesen megdobja a kiépítés összköltségét. Ha Önnek egy adott területen (építkezés, rendezvényterület, fesztiválterület stb.) nincs szüksége állandó villamosenergia-hálózatra, csupán néhány napig vagy hétig kíván áramforrást biztosítani, egy áramfejlesztő bérlése a legjobb és legkifizetődőbb megoldás.

Email: info@rendezvenysatorberles.co.hu
Bérleti díj: 35.000 Ft + ÁFA/nap + üzemeltetési költség + szállítási díj

A Deutz TR-30D megvásárlása nem javasolt, mivel a több mint hárommillió forintos vételár nagy valószínűséggel soha nem térül meg, miután az aggregátor megtette a kötelességét. Ezért javasoljuk, hogy aggregátor megvásárlása vagy áramhálózat kiépítése helyett rövidebb és közép távú időszakokra béreljen kedvező áron áramfejlesztőt. Így nem csupán nem kell megvásárolnia a kiváló minőségű Deutzot, de semmilyen költsége sem keletkezik a bérleti díjon felül. Garantáljuk, hogy tökéletes állapotban fogja megkapni tőlünk az aggregátort, és Önnek a gázolajon és a bérleti díjon felül semmilyen egyéb kiadása nem lesz az áramfejlesztővel kapcsolatban.

Ha megvásárlás helyett bérli az aggregátort, akkor nem Önt sújtják a javítások költségei. Kedvező bérleti konstrukcióinknak köszönhetően Ön hónapokig bérelheti az aggregátort, és még akkor is jobban jön ki anyagilag, mintha megvenné az aggregátort vagy hálózatkiépítésbe kezdene.

Aggregát

 

Az aggregátor különösen alkalmas rendezvények és építkezések áramellátásának biztosítására. Teljesítményének köszönhetően áramot biztosíthat egy szabadtéri esküvőhöz ugyanúgy, mint egy építkezéshez. Az aggregátor működése gazdaságos, mozgatása egyszerű (hiszen utánfutóra van szerelve), biztosítás védi, és lényegében soha nem romlik el, ha megfelelően használják.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné a kiváló minőségű Deutz aggregátorral biztosítani az áramot legközelebb egy építkezés, rendezvény vagy bármilyen egyéb alkalommal, hívjon bennünket!

Email: info@rendezvenysatorberles.co.hu
Bérleti díj: 35.000 Ft + ÁFA/nap + üzemeltetési költség + szállítási díj

Adatok

Kezelőpult