Sátorbérlés

Rendezvénysátor bérlés

Ha valamilyen programot, például koncertet, esküvőt, bulit, kiállítást, fesztivált szervez, és még nem döntött a helyszín mellett; egy csarnok lefoglalása mellett a rendezvénysátor-bérlés is jó alternatíva lehet az ön számára.

A sátor ugyanis számtalan előnnyel bír a fix helyszínnel szemben. Hiszen egyrészt mobil, bárhol felállítható; másrészt pedig, mivel tízféle méret közül választhat, vendégei sem nyomorogni nem fognak, sem ön nem fizet indokolatlanul sokat a túl nagy terem miatt. Biztosan ön is részt vett már olyan rendezvényen, ahol a helyszín nem megfelelő mérete miatt alig fértek el az asztalnál, vagy azok hiányában még állóhelyet sem talált, ahol elfogyaszthatta volna a svédasztalról kiválasztott vacsorát. Nálunk megtalálja a megfelelő méretű sátrat, így az ön vendégeinek nem kell hasonlóval szembesülniük. Kisebb, 10×3-9 méteres sátrainkat standnak ajánljuk, egy szabadtéri céges rendezvényen például itt készülhetnek az ételek, itt lehet a bár, vagy különböző szolgáltatások a vendégeknek.

Sátorról képA szabadtéri programok különleges hangulattal rendelkeznek. Rendezvénysátor-bérléssel kötetlenebb, barátságos hangulatú programokhoz, illetve elegánsabb, formálisabb eseményekhez, például egy esküvőhöz vagy konferenciához is berendezheti a helyszínt. Arra természetesen gondolnia kell, hogy nem teheti ki vendégeit az időjárás viszontagságainak. Ezért előnyös, ha van fedél a fejünk fölött, amely megvéd a tűző naptól, az esőtől vagy a széltől. Sátraink stabilak, masszívak, így megfelelő védelmet nyújtanak. A rendezvénysátor-bérlés megrendelése után a kívánt időpontban és helyen az A1 Rendezvénysátor Kft. csapata a helyszínre szállítja a sátrat, felállítja, a rendezvény végeztével pedig elbontja; így a helyszínt illetően önnek más feladata nincs. (Azaz, ha közterületen tartja a rendezvényt, a közterület-foglalási engedélyről gondoskodnia kell.) A sátrat a felépítés után kitakarítjuk, így a megrendelő minden esetben patyolattisztán kapja meg; sőt, felár ellenében a program hangulatához illően feldíszítjük, így ez sem az ön feladata lesz. Sátraink természetesen rendelkeznek a sátorállítás törvényi alapkövetelményeivel, mint a TÜV-vizsga, a sátornapló, a tervdokumentáció és az építési-bontási dokumentáció. Így a biztonság adott; és arról is meg lehet győződve, hogy a sátrakat szakszerűen állítjuk fel, így biztosan nem dönti fel vagy tépázza meg őket a szél. Sátraink oldalmagassága 2,25 méter, csúcsmagassága 3,8 méter. Ezen kívül kiegészítő szolgáltatásként kérhet hűtést, padlózatot vagy színpadod is. Az esküvőn itt játszhat a zenekar, a céges születésnapi bulin vagy a csapatépítő tréningen pedig itt mondhatja el köszöntőjét a főnök.

Sátorról rendezvényenDe természetesen szűkebb körű rendezvényekhez, például születésnapi bulihoz, házassági évfordulóhoz, szűkebb körű lakodalomhoz is biztosítunk sátrat, melyet akár saját telkén, kertjében vagy hátsó udvarán is felállíttathat. Így sokkal bensőségesebb hangulatot teremthet, mintha az ünnepséget egy étteremben vagy szórakozóhelyen rendezné. Igény szerint a sátor berendezéséről is gondoskodunk. A díszítés mellett kérhetők különböző bútorok és eszközök, mint padok vagy asztalok és székek, evőeszközök. Amennyiben szeretné megörökíteni az eseményt, professzionális fotográfust és operatőrt is igénybe vehet. Sőt, ha azt szeretné, hogy valaki a teljes szervezést levegye a válláról, ebben is tudunk segíteni. Ha zenei programot vagy egyéb műsort is tervez az esemény alkalmával, a rendezvénysátor-bérlés kiegészítő szolgáltatásaként hang- és fénytechnikát is tudunk biztosítani. Szolgáltatásunk megrendeléséhez keressen meg minket elérhetőségeinken, és közölje a választott sátor méretét, illetve a rendezvény helyszínét és időpontját – a továbbiakról mi gondoskodunk.