Aljzat, sátor padlózat

Sátor aljzat bérlése: mobil padló rendezvényekhez

Ha szabadtéri rendezvényt tervez, és sátort szeretne bérelni hozzá, győződjön meg róla, hogy minden kiegészítővel rendelkezik, amely teljesebbé teheti a vendégek szórakozását. Ilyen a sátor aljzat, vagyis a mobilpadló is.

Elsőre talán eszébe sem jut, hogy a puszta földön való séta mennyire kényelmetlen lehet. Ez persze attól függ, milyen jellegű a program, s az milyen lábbeli viselését kívánja meg. A műanyag sátor aljzat mint szilárd padló nagyban javítja a vendégek komfortérzetét.

Szürke méhsejt padló/aljzat bérlés: 1.200 Ft/négyzetméter

Keresse kollégánkat bizalommal elektronikusan az info@rendezvenysatorberles.co.hu email címen:

Szolgáltatási területünk: Magyarország és a környező államok

Egy gasztronómiai vagy könnyűzenei rendezvény esetében természetesen nincs dress kód, egy bálra vagy bankettre a hölgyek viszont általában tűsarkú cipőben érkeznek. Abban pedig lehetetlen kényelmesen közlekedni a talajon. Utóbbi esetben a sátorhoz tehát szüksége lesz egy aljzatra is. Ez az aljzat a sátor teljes terjedelmében felszerelésre kerül, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a vendégek megbotlanak egy fűcsomóban, vagy a pincérek ejtik el a pezsgőspoharakkal teli tálcát.

Sátor padló és aljzat

Megbontaná egy elegáns esemény hangulatát, ha az ízlésesen feldíszített sátor, a hófehér terítővel letakart asztalok és a székszoknyával beborított ülőalkalmatosságok alatt a puszta föld éktelenkedne. A sátrak beltéri járófelülete jellemzően műanyag, sejt alakú, hatszögletű elemekből összerakható mobil sátor aljzat felhasználásával burkolható be. Az ily módon elkészült mobilpadló csúszásmentes, egyenletes felületű, esztétikus.

Mire jó a sátor padlózat?

Nem utolsó sorban pedig, nem süllyed el benne a hölgyek tűsarka, mint a talajban, így a balesetveszélyes helyzeteket is megelőzheti. Ráadásul, ezzel burkolva a felület pormentessé válik, ami sokkal egyszerűbbé teszi a rendezvény utáni takarítást. Ennek köszönhetően a sátor szétbontása is sokkal gyorsabb, így ön is hamarabb hazatérhet még akkor is, ha saját szemével szeretné ellenőrizni a rendezvény lebonyolításának minden egyes lépését.

Bérlés olcsón

A sátor padlózat akár fából is készülhet, de célszerűbb a műanyag felhasználása. A balesetveszély elkerülése érdekében a sátor aljzat segítségével kerülhet kialakításra a táncparkett; ha pedig szabadtéri konyhát működtet, higiéniai okokból törvény írja elő a járópadló telepítését. Gondolnia kell arra is, hogy az időjárás nem lesz ideális a rendezvény napján. Ha esik az eső, a tető formájából adódóan a víz visszafolyik az építmény alá, így az ott lévő talaj sáros lesz. Hidegben szintén nem kellemes a puszta földön állni, felfázhatnak a vendégek. Ezen szintén segít az aljzat. Így tehát a műanyag sátor padlózat használatának nem csak esztétikai, hanem praktikus és higiéniai okai is vannak. Ha rendezvénysátor-bérlést fontolgat, a program jellegétől függően rendeljen a sátorhoz aljzatot is.