Hűtés

Ha nyáron vagy meleg időben szervez esküvőt, lakodalmat, születésnapi bulit, céges partit, kiállítást, bankettet, falunapot, könnyűzenei koncertet vagy fesztivált, gondoskodnia kell az időjárás elleni védelemtől.

A szabadtéri rendezvényeknek mindig van egy különleges hangulata, és mikor máskor rendeznénk hasonlót, mint nyáron. Azonban nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy gyakran harminc-harmincöt fokos a kánikula és tűz a nap, ez pedig hatással van mindenki, de főleg a gyerekek, az idősek és a legyengült immunrendszerrel rendelkezők szervezetére. Így muszáj tennünk valamit a meleg ellen. Bár a sátor fehér ponyvája visszaveri a napfényt, így bent kevésbé lesz elviselhetetlen a hőség, de nem árt légkondicionálással ellátni a helyszínt, hogy tovább javíthassuk a klímát. Hogy vendégei ne kapjanak hőgutát, a felszolgált italok ne melegedjenek fel, és az éterek se romoljanak meg, vegye igénybe a hűtési lehetőséget mint kiegészítő szolgáltatást! Sátrainkhoz a padlózat, a színpad, a rendezvény stílusához illő dekoráció, a hang- és fénytechnika, az asztalok és székek vagy padok, illetve az evőeszközök mellett extraként kérhet légkondicionálást is.

A sátorhűtő klímákat kifejezetten mobil létesítmények, sátrak, standok hűtésére fejlesztették ki. Egy készülék körülbelül egy ötven négyzetméteres terület klimatizálására alkalmas. Nagyobb sátorban több klíma is alkalmazható. A berendezés egy beltéri léghűtő- és egy kültéri vízhűtőegységből áll. A helyiségből elvont hőt a készülék tömlőkön keresztül szállítja a külső egységhez, az pedig ventilátoros vízhűtő segítségével adja le a környezetnek. A beltéri egységet több hűtési fokozatra is be lehet állítani. A gyorsan telepíthető, egyszerűen működtethető klímaberendezéseknek köszönhetően a nyári legnagyobb melegben is biztonságban megtarthatja a rendezvényt. Nem kell amiatt aggódnia, hogy az idősebb vagy a melegre kifejezetten érzékeny vendégek rosszul lesznek, vagy a hőségriadó miatt el sem jönnek az eseményre. Ha esküvőt tervez, és mindig nyáron szerette volna tartani, de az ideire ismét kánikulát jósolnak, akkor sem kell lemondania a júliusi vagy augusztusi lagziról. Nyugodtan megtarthatja akár harmincöt fokos melegben is, a rokoni kör a sátor alatt biztosan nem fog hőgutát kapni. A készülék természetesen kiállítási standok, piaci eladósátrak hűtésre is használható. A hűtést egyébként nem igénylő áruknak sem árt, ha nem kell harminc-negyven fokos melegben állniuk órákig.