Padozat

Esküvőt, lakodalmat, céges rendezvényt, kiállítást, vásárt, könnyűzenei vagy gasztronómiai fesztivált vagy koncertet szervez?

Ha rendezvénysátort szeretne a kölcsönözni az alkalomra, jól döntött, hiszen a sátor mobil, bármikor és szinte bárhol felállítható, illetve elbontható, a rendezvény stílusa szerint feldíszíthető, és különböző bútorzattal is ellátható. Akármilyen extra felszerelést vagy szolgáltatást is vesz igénybe a sátorbérlés mellé, az egyikre mindenképp szüksége lesz, amennyiben egy igazán nívós programot szeretne tető alá hozni. Egy elegáns vagy kevésbé kötetlen rendezvény esetén nem engedheti meg, hogy vendégei a puszta földön sétáljanak. Egy bálon vagy jótékonysági esten például furcsán mutatna, ha a kisestélyis, tűsarkú körömcipős hölgyeknek a fűben kellene közlekedniük. Egy lakodalomban így nem tudnának táncolni a vendégek, egy céges partin – ahova meghívta összes partnerét –pedig egyszerűen nem illene az elegánsan feldíszített berendezéshez a puszta föld látványa. Munkatársaink a sátor felállítása után igény szerint összeállítják annak padlózatát is műanyag vagy fa elemekből. Ennek köszönhetően a bútorok és maga a sátor sem lesz poros, a vendégek ruhájáról nem is beszélve; ez a rendezvény végi takarítást is megkönnyíti.

Ha esetleg a rendezvény napján az időjárás nem lenne kegyes önhöz, a padozat jóvoltából nem kell félnie a sártól. A sátor tetejéről lefolyó víz ugyanis becsorog a létesítmény alá, a sáros talaj pedig összepiszkítja a vendégek cipőjét és ruháját. Ha pedig az évszakhoz képest szokatlanul hideg van aznap, a hideg talaj miatt a felfázás veszélye is sokkal magasabb. Ha padozatot is rendel a sátorhoz, megkímélheti ettől a program résztvevőit. Ezen kívül abban is biztos lehet, hogy vendégei nem fognak megbotlani egy fűcsomóban vagy göröngyben, és a pincérek sem ejtik el a pezsgőspoharakkal teli tálcát. A padozat csúszásmentes, egyenletes felületű, esztétikus, így a praktikus célok mellett a látványvilághoz is sokban hozzáad. Amennyiben táncos eseményt szervez, a balesetveszély elkerülése érdekében szintén érdemes padozatot kialakíttatnia. Ha gasztronómiai fesztiválhoz van szüksége a sátorra, törvény írja elő a járópadló telepítését, higiéniai okokból.