Színpad

Rendezvénysátor-kölcsönzési szolgáltatásunk keretein belül a bérelhető sátor mellé különböző extra kiegészítőket, felszereléseket és szolgáltatásokat is igénybe vehet.

Ha könnyű- vagy komolyzenei koncertet, fesztivált, céges születésnapi bulit, esküvőt vagy lakodalmat szervez, szüksége lesz egy színpadra is. Itt játszik a zenekar, mondják el köszöntőjüket a rokonok a lagzin vagy a cégvezető a vállalati bulin. Kollégáink kérésre és felár ellenében színpadot is felépítenek a sátorban. Ennek mérete függ a sátorétól, illetve attól, egy komplett zenekarnak vagy például csak egy előadás szónokainak kell helyet biztosítani. A mobil színpad a helyszínen egyszerűen és gyorsan összeállítható, de szerkezete stabil és masszív. A sátorban ugyanolyan körülmények mellett tudjuk biztosítani a profi színpadtechnikát, mintha egy koncertteremben tartanák a rendezvényt. A hang- és fénytechnikát szintén biztosítjuk, igény szerint. Ha kéri ezt a szolgáltatást, professzionális kategóriájú felszereléssel, keverőpultokkal és hangfalakkal állunk a rendelkezésére. Koncertekhez, táncos bulikhoz fénytechnikát is rendelhet. A hang- és fénytechnikai rendszer felszerelését és működtetését a rendezvény ideje alatt szakképzett technikus kollégák végzik.

Amennyiben színpadra is szüksége van a szervezett programhoz, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket. Ekkor tudjuk egyeztetni azt is, mekkora színpadra gondolt, hány főnek kell helyet biztosítani rajta, szüksége lesz-e székekre, melyik oldalra szeretné a lépcsőt stb. A színpadot a padozaton tudjuk kialakítani, így arra is szüksége lesz. A padlónak azon kívül, hogy aljzatot biztosít a pódiumnak, számos praktikus és esztétikai funkciója is van. Ha nem szeretné, hogy esős idő esetén a víz befolyjon a sátor alá, és a vendégeknek sárban kelljen gázolniuk, illetve hűvös időben felfázzanak a hideg földön, vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat is. Az esztétikus padló ráadásul sokkal inkább illik egy elegáns rendezvényhez, a feldíszített sátorhoz, a fehér abrosszal letakart asztalokhoz és a székszoknyával ellátott ülőalkalmatosságokhoz, mint a puszta föld. Szakembereink a részletek egyeztetése után a megbeszélteknek megfelelően az adott időpontban a helyszínre érkezve összeállítják a sátrat és a színpadot, azt tisztán átadják, a rendezvény végén pedig szétszerelik és elszállítják. Önnek így a helyszínt illetően már nincs más dolga, nyugodtan foglalkozhat a szervezés többi részével.