Blog

Állófogadás sátorban

Közzétéve: 2015. november 11. » Szerző: » Szekció: Blog » Nincs hozzászólás

Szeretné emlékezetessé tenni az ön által szervezett állófogadást? Akkor válasszon vendégei számára egy kiváló minőségű rendezvénysátrat.

Egy rendezvénysátor előnye, hogy szinte bárhol felállítható, így mindenhez közel, de mégis elég nyugalmas helyen lesz megtalálható. A legnagyobb sátor 300 nm alapterületű. Berendezése, kialakítása, egész belső és külső dizájnja a legmagasabb igényeket is kielégíti – annál is inkább, hiszen az a célunk, hogy egy olyan szórakozóhelyszínt hozzunk létre, amely nem csupán kellemes esti kikapcsolódást biztosít a szabadban kikapcsolódni vágyóknak, hanem olyan egyedülálló teret nyújt, amely akár a legmagasabb üzleti körök elvárásának is megfelel.

A sátor kialakítása során végig szem előtt tartottuk, hogy a végeredménynek olyannak kell lennie, amellyel profilunkba nyugodtan felvehetjük a konferenciák, állófogadások, sajtótájékoztatók megrendezését, de akár olyan nagy presztízsű eseményeknek is helyt tudjunk adni, mint egy komoly nemzetközi üzleti ebéd vagy vacsora. Az állófogadások minőségét a résztvevők és a helyszín határozza meg.

Míg az első kompetenciánkon kívül esik, utóbbiban a legjobb minőségre törekszünk. Vendégeinket igény esetén a magyar és nemzetközi konyha minden finomságával várjuk, kiválóan elkészített ételeinkhez pedig hasonló színvonalú italválasztékunkból kínálunk kísérőket. Az ellenőrzött forrásból származó alapanyagokból készített ételekhez a legjobb magyar és külföldi gyárak és kis manufaktúrák italaiból válogathatnak. A vegetáriánus ételektől a világ ízein át a magyar konyha remekeiig minden típusú ételt elkészíttetünk, ami csak egy állófogadáson feltálalható.

Szóljon hozzá: