Blog

Különféle rendezvényekhez

Közzétéve: 2015. december 5. » Szerző: » Szekció: Blog » Nincs hozzászólás

Ha igazán emlékezetessé kíván tenni egy ünnepet, vagy éppenséggel ünnepet szeretne kerekíteni egy kiemelkedő eseményből, akkor a minőségi környezet, a kiemelkedő körítés elengedhetetlen.

Természetesen egy fontos napot vagy történést nem az tesz megismételhetetlenné, hogy milyen helyen ünnepelték meg azt, de a felhőtlen ünneplés is segíthet emlékezetessé tenni egy amúgy fontos eseményt. A rendezvénysátrakkal első megközelítésben nem az esküvőket, hanem inkább a születésnapokat szokták összefüggésbe hozni, a profiltól sokkal távolabb áll a konferenciaszervezés, mint a legénybúcsú, azonban mi odafigyelünk, hogy minden igényt kielégítsünk, bármit is kívánnak ünnepelni bérlőink.

Legnagyobb, 300 négyzetméteres sátraink gyakorlatilag korlátlan mennyiségű embert be tud fogadni, még soha nem találkoztunk akkora rendezvénnyel, amelynek résztvevői szűkölködtek volna. Pedig sátrainkban tartottak már legény- és leánybúcsút, lakodalmat, konferenciát, születésnapot, mindenféle sajtós eseményeket, állófogadást – megelégedéssel mondhatjuk, hogy a szervezők és a résztvevők legnagyobb megelégedésére. Ha olyan rendezvényt szeretne szervezni, amelyet vendégei évekig (évtizedekig) emlegetni fognak, forduljon hozzánk!

Nem csak a sátrat biztosítjuk, hanem minden tennivalóban segítségére leszünk. Biztosítjuk a hangtechnikát, a fénytechnikát, az ételeket, az italokat és bármit, amire az adott rendezvényen szükség lehet.

Szóljon hozzá: