Céges rendezvények

Az alkalmazottak munkakedvét, a céghez való viszonyát és egymáshoz való kapcsolatát egyaránt javíthatja, ha a munka mellett időnként egy közös szórakozásra is van lehetőségük.

Ezt teszik lehetővé a céges bulik, a vállalat születésnapját ünneplő vagy karácsonyi partik, csapatépítő tréningek. A munkatársak a bulin történt vicces eseményeket még hónapokkal később is felemlegetik, és nagyban növeli munkakedvüket. A hagyományok is azt diktálják, hogy a cég fennállásának tízedik, huszadik, illetve egyéb évfordulóját is illik megünnepelni, a céges karácsonyokról nem is beszélve. Jelenlegi vagy leendő üzleti partnereinknek is adhatunk partit, például legújabb termékünket bemutatandó, hiszen a legjobb üzletek sosem a tárgyalóasztalnál születnek, hanem sokkal inkább egy kellemes vacsora közben, egy hangulatos étteremben, a teniszpályán meccs után – vagy épp egy bulin, iszogatás közben. Ha céges rendezvényt szervez, de szeretné megkímélni magát a helyszínkeresgélés fáradságaitól, válassza a legegyszerűbb lehetőséget. Egyszerű, ám hangulatos és praktikus megoldást jelent szabadtéri programok esetén a rendezvénysátor-kölcsönzés.

A vendégek számától függően tízféle méretű sátor közül választhat. Bárpultnak a legkisebb, 10×3 méteres sátor kiválóan alkalmas, a nagyobbak alatt alakíthatja ki a táncteret, a színpadot és az ülőhelyeket. A sátrat igény szerint alkalomhoz illően fel is díszítjük, így remek hangulatot teremthet egy könnyed csapatépítő bulira, de egy komoly, formálisabb, a partnerek számára rendezett bálra vagy bankettre is. Ha az elegánsabb megoldást szeretné igénybe venni, a sátrat és az asztalokat virággal díszítjük, a székek fehér székszoknyát, a nagy, kör alakú asztalok pedig fehér abroszt és asztaldíszt kapnak. Az ételek felszolgálásához evőeszközt is tudunk biztosítani. Ha élőzene vagy DJ lesz a rendezvényen, illetve a vezérigazgató köszöntőt mond, színpadra is szüksége lesz. Kiegészítő szolgáltatásként ezt, illetve az ehhez aljzatként szolgáló padozatot is fel tudjuk állítani. Utóbbi egy elegáns eseménynél elengedhetetlen, hiszen nem engedheti, hogy a kisestélyis, tűsarkús hölgyeknek a puszta földön kelljen botorkálniuk. A padozat szőnyegezése is lehetséges. Ezzel kizárhatja a hideget is, illetve eső esetén sem lesz sáros a vendégek cipője a sátor tetejéről lecsorgó víz miatt. Ha sátrat szeretne bérelni egy céges bulira vagy más rendezvényre, vegye fel velünk a kapcsolatot!