Családi összejövetelek

Nagy a rokonság, és nincs hol megünnepelni a nagyszülők gyémántlakodalmát, a legújabb baba keresztelőjét, az egyik családtag ötvenedik vagy épp kilencvenedik születésnapját?

Ha úgy élünk, és úgy is szeretünk mulatni, mint egy igazi olasz família, mindannyian, több generáció együtt, problémát jelenthet a helyszín kiválasztása. Ha nyáron vagy legalábbis meleg időben lenne a nagy ünnepség, nem szívesen tartanánk egy étteremben vagy különteremben, a saját konyhánkban vagy szobánkban pedig el sem férnénk, marad a szabadtér. Itt azonban ki vagyunk téve az időjárás viszontagságainak. A gyerekek leégnek a napon, az idősek szervezetét megterheli a nagy hőség, ráadásul az eső is eleredhet, vagy a szél is feltámadhat. Akár saját kertünkben, hátsó udvarunkon, telkünkön vagy bérelt területen tartanánk a családi ünnepséget, gondoskodnunk kell fedélről a fejünk fölé.

Akár az egész rendezvény helyszíne, akár csak egy kisebb rész fölé – például ahol étkezünk, és ahol az ülőhelyek vannak – tenne sátrat, kínálatunkban megtalálja a megfelelő méretet. A legkisebb választható sátor 10×3 méteres, ez alatt 2 db hatszemélyes kör alakú asztal, 3 db nyolcszemélyes téglalap alakú asztal vagy 4 db hatszemélyes sörpadgarnitúra fér el. A kör alakú asztalokkal elegánsabb, míg a sörpadokkal kötetlenebb hangulatot teremthet. Ha mindenki házastársával és gyermekeivel érkezik, nagyobb sátorra lehet szükség, ekkor választhatja a 10×6 méteres változatot is, amelyben értelemszerűen kétszer annyian férnek el. Igény szerint extraként kérhető díszítés, bútorok – a fent említett asztalok és székek vagy padok –, színpad – ha köszöntőkkel vagy zenekarral is készülnek –, hang- és fénytechnika a bulihoz és tánchoz, illetve kiegészítők, mint tányérok és evőeszközök. A sátrakat professzionális módon szereljük össze, gyakorlott technikusok segítségével. A sátorállításhoz minden szükséges engedéllyel, többek közt TÜV-vizsgával rendelkezünk, így biztonságát szavatoljuk. Amennyiben szeretné igénybe venni a rendezvénysátor-kölcsönzési szolgáltatásunkat, keressen meg minket, hogy egyeztethessük a részleteket. Kollégáink ezután a megbeszélt időpontban a helyszínre érkeznek, hogy a rendezvény kezdete előtt felállíthassák a sátrat. A létesítményt teljesen tisztán adjuk át, így a takarításra nem kell plusz időt bekalkulálnia. Az összejövetel véget értével az építményt elbontjuk és elszállítjuk.