Esküvő, lakodalom

Az esküvő egy nő életében az egyik legfontosabb esemény, így nem csoda, ha mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy még a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek, és ne jöjjön közbe semmi, ami elronthatja a hangulatot.

A stílusunknak leginkább megfelelő, gyönyörű ruhaköltemény és frizura kiválasztása, a nászút lefoglalása és a meghívók megtervezése közben a menyasszonynak még egy fontos dolga akad: kiválasztani a tökéletes helyszínt. A legtöbben késő tavasszal és nyáron tartják az esküvőjüket. Nem csoda, hiszen ilyenkor a természet is velünk ünnepel, virágba borulnak a fák; nem is beszélve arról, hogy sem az esemény fénypontjának, sem vendégeinek nem kell amiatt aggódniuk, hogy fázni fognak a kiválasztott ruhakölteményben. Ráadásul, ha szabadtéri esküvőben gondolkozunk, sokkal több helyszín jöhet számításba a lagzira. Tarthatjuk akár saját kertünkben, telkünkön, vagy egy Duna-parti étterem teraszán. Azonban szabadtéren sem árt némi fedél a fejünk fölé. Nyáron akár harminc-harmincöt fok is lehet, és idős rokonaink, a kismamák vagy a gyerekek szervezetét megviseli a hőség, az ifjú párról nem is beszélve. Nem utolsó sorban, az esküvői torta is sokkal jobban mutat szilárd állapotban, mint teljesen szétolvadva…

Béreljen rendezvénysátrat a nagy napra! Így fedél lehet a pódium felett, ahol az ifjú párt összeadják, vagy a vendégsereg ülőhelyei felett is, így senkit sem veszélyeztet a tűző nap, a szél vagy az eső. Igény szerint a sátor dekorációjáról is gondoskodunk, alkalomnak megfelelően. Kérhet különböző berendezési tárgyakat, kiegészítőket és felszereléseket is, például asztalt székekkel vagy padozatot. A lagzin játszó zenekarnak helyet adó színpadot is fel tudjuk építeni a sátorban, és a szükséges hang- és fénytechnikát is biztosítjuk. Nagy melegben a sátor klimatizálására is lehetőség van. Ha kifutott az időből, és nem tudott fotóst vagy operatőrt keresni a nagy napra, ezt is biztosítani tudjuk. Mivel rendelkezünk a sátorállításhoz szükséges minden engedéllyel, illetve a jogszabályokban foglalt feltételekkel, így TÜV-vizsgával, sátornaplóval és terv-, illetve építési-bontási dokumentációval; biztos lehet benne, hogy munkatársaink a sátort szakszerűen, biztonságosan állítják fel. A megbeszélt időpontban a helyszínre érkezve összeszerelik az építményt, a lagzi végén pedig elbontják, így önnek a helyszínt illetően több feladata nem is lesz, nyugodtan foglalkozhat a vendégeivel, illetve újdonsült házastársával.