Fesztiválsátor

Egy gasztronómiai vagy könnyűzenei fesztiválra sokan ellátogatnak a változatos programoknak és a remek hangulatnak köszönhetően. A koncertek és a tipikus nyári ételek, mint a lángos, a sült hal vagy a sült kolbász kettőse egy többnapos rendezvény esetében akár egy nyaralásnak is beillik.

Azonban számtalan olyan körülmény felmerülhet, amely elrontja a vendégek hangulatát, és ha sok ilyen aprósággal kell szembesülniük, akár hamarabb is hazatérhetnek, mint eredetileg tervezték. Ilyen például, ha nincs hova leülni a pohár sörrel vagy a tányér sült kolbásszal, legfeljebb a földre – idősebbeknél ez nem kivitelezhető, illetve nyirkos időjárás esetén a sárba biztosan nem szívesen telepedne le senki szívesen. A másik probléma, ha túlságosan tűz a nap, harminc-harmincöt fok van, és nincs sehol sem árnyék. Az állandó hőség, és főként a napsütés még az egészséges fiatalokat is megviseli, hát még az idősebbeket. Ezért feltétlenül gondoskodnia kell fedélről a vendégek feje fölé, ha egy pár percre szeretnének leülni pihenni, beszélgetni vagy enni. Bérelhető sátraink között számtalan különböző méretűt talál, így akár egy több száz fős rendezvényhez is elegendő ülőhelyet tud biztosítani. Kisebb, 10×3 méteres vagy 10×6 méteres sátrakat is kölcsönözhet, melyek standnak ideálisak, ahol italokat, ételeket vagy egyéb termékeket kínálhatnak a fesztiválon árusítók.

A koncertekhez színpadot, illetve hang- és fénytechnikát is tudunk biztosítani. Kánikulában érdemes a sátorban klímát is biztosítani, így biztos szívesebben ülnek le a vendégek, és akár többet is fogyasztanak. Ezeken kívül több kiegészítőt, eszközt és felszerelést kínálunk a sátorhoz, például dekorációt, evőeszközöket, bútorokat, padlózatot. Amennyiben szeretné igénybe venni rendezvénysátor-kölcsönzési szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot. A részletek egyeztetése során megbeszéljük, pontosan mettől meddig tartana a fesztivál, hol rendezné, mekkora sátrakat igényel, és milyen kiegészítőket kér hozzá. Kollégáink a megbeszéltekhez híven a sátrakat az adott időpontban a helyszínre szállítják, összeállítják, teljesen tisztán átadják, majd a fesztivál véget értével szétszerelik és elszállítják. Cégünk, az A1 Rendezvénysátor Kft. rendelkezik a sátorállításhoz szükséges minden engedéllyel és feltétellel, többek közt TÜV-vizsgával vagy építési-bontási dokumentációval. A sátort rövid idő alatt, szakszerűen állítjuk össze, és a kiegészítő szolgáltatásokhoz – például a hangtechnikához – is kizárólag gyakorlott szakembereket alkalmazunk.