Kiállítás

Egy szakmai kiállítás remek lehetőség az azon résztvevő cégek számára, hogy megismertessék terméküket vagy szolgáltatásukat a közönséggel. A hasonló, tematikus rendezvényekre ezért rendszerint sokan ellátogatnak.

Egy turisztikai kiállításon például sokkal könnyebben kiválaszthatjuk következő utazásunk célját, mintha napokig kellene keresgélnünk az interneten, hiszen számtalan kedvező ajánlatot kapunk. Egy gasztronómiai kiállítás és vásáron számos ételt kóstolhatnak meg, konyhai eszközök bemutatóját nézhetik végig a háziasszonyok, akik rengeteg ötletet leshetnek el, amelyeket aztán otthon is alkalmazhatnak. Egy állásbörzére vagy karrier témájú kiállításra számtalan pályakezdő látogat el, egy kedvező állásajánlatban bízva. A lakberendezési vagy kertészeti kiállítások szintén népszerűek, nem csak a nők körében. Bármilyen témájú kiállítás szervezését is tervezi éppen, biztosan azt szeretné, ha az idei látogatók jövőre is visszatérnének. Ehhez az érdekes programok és kiállítók mellett gondoskodnia kell a vendégek kényelméről is, tehát például ki kell választania a megfelelő helyszínt. Egy túl kicsi helyen a kiállítók egymás helyén-hátán kénytelenek kipakolni, a látogatók nem férnek el rendesen, így könnyen lehet, hogy hamarabb hazamennek, mint eleinte tervezték, hiszen nem érzik magukat komfortosan.

Jó megoldást jelenthet, ha a szerveződő kiállítás helyszíneként egy rendezvénysátort bérel ki. Hiszen például nálunk tízféle méret közül is választhat, így a kiállítók és a látogatók is kényelmesen elférnek majd, illetve önnek sem kell feleslegesen fizetnie a túl nagy teremért. Egy sátor ráadásul könnyedén szállítható, felállítható, vagy szétszerelhető. Plusz szolgáltatás keretében a nyári hőségben hűtést is igénybe vehet. A kiállítók számára tudunk biztosítani asztalokat, ha pedig büfé is lesz, evőeszközöket és tányérokat is. A sátor dekorációjáról szintén gondoskodunk. Amennyiben a látogatók szakmai előadásokat is hallgathatnak a kiállításon, színpadra is szüksége lesz. A színpadon a sátor padozatán állítjuk fel, illetve a hangtechnikáról is gondoskodunk. Ha szimpatikus az ön számára a rendezvénysátor ötlete, és úgy gondolja, megfelelő megoldást jelentene a kiállítás helyszíneként, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Így meg tudja beszélni kollégáinkkal, mikorra és hova szeretné a sátrat, mekkora méretre van szüksége, kér-e asztalokat, székeket, illetve mennyit, és milyen további felszerelésekre, eszközökre van szüksége.