Konferenciasátor

Egy konferencia remek lehetőséget nyújt egy bizonyos szakterületen dolgozók számára, hogy bővítsék ismereteiket az adott témában, megismerkedhessenek az iparág újdonságaival vagy kiállítóként megoszthassák kutatásuk eredményeit kollégáikkal.

Ha konferenciaszervezéssel foglalkozik, biztosan azt szeretné, ha megbízói mindennel elégedettek lennének, és jövőre is az ön cégét választanák. Ehhez az érdekes programok, előadások és esetleg kiállítók mellett gondoskodnia kell a vendégek kényelméről is, azaz meg kell találnia a megfelelő helyszínt. Ha túl kicsi termet bérel, nagyon kellemetlen, ha többen azért nem tudnak meghallgatnia egy számukra fontos és érdekes előadást, mert nincs hely. Ekkor elindulhat a pótszékek keresgélése, a zajongás és szervezkedés, amellyel az előadót is megzavarják. Az ellenkezője sem szerencsés, hiszen egy túl nagy teremre semmi szükség, ráadásul miért fizetne indokolatlanul sokat a helyszínért. Jó megoldást jelent, ha a konferencia helyszíneként rendezvénysátort kölcsönöz.

Nálunk tízféle méretű sátor közül is választhat, így biztosan megtalálja a vendégek számának megfelelő méretűt. A kölcsönözhető sátor könnyedén szállítható, össze- vagy szétszerelhető. Kiegészítő szolgáltatás keretében pedig a nyári kánikulában a légkondicionálásról is gondoskodunk. A regisztráció vagy a büfé számára tudunk biztosítani asztalokat és padokat, utóbbi számára pedig akár evőeszközöket és tányérokat is. A sátor dekorációjáról szintén gondoskodunk, igényelhet belső selyemdíszítést, de az asztalokat és székeket is ízlésesen feldíszítjük. A szakmai előadásokhoz is színpadra is szüksége lesz, melyet a padozattal ellátott sátorbelsőben könnyedén felállítunk, a hangtechnikáról szintén tudunk gondoskodni profi felszereléssel és technikusokkal. Biztosan ön is részt vett már olyan előadáson, ahol a mikrofon folyton rendetlenkedett, gerjedt, vagy nem lehetett hallani semmit a rossz beállítások miatt, így nem tudta élvezni az egyébként érdekesnek ígérkező rendezvényt. A profi, gyakorlott szakemberek jóvoltából ilyesmitől nem kell tartania. Ha úgy gondolja, érdemes lenne rendezvénysátort kölcsönöznie a konferencia helyszínéül, vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön. Beszélje meg munkatársunkkal, pontosan mikor és hova szeretné felállíttatni a sátrat, mekkora méretre van szüksége, illetve kér-e asztalokat, székeket, további felszereléseket, kiegészítőket.