Partisátor

Egy hatalmas buli meghatározza az egész nyár hangulatát. Egy jó parti élményeit még ősszel, iskolakezdéskor vagy a szabadság után a munkába visszatérve is öröm felidézni.

Azonban, ha a szervezést illetően nem vagyunk elég körültekintőek, a buliban rejlő lehetőségek nem tudnak kibontakozni, és a vendégek egyszerűen továbbállnak, hiszen buliban nincs hiány, főleg nyáron. Akár egyszeri alkalomra lenne szüksége helyszínre, akár a nyár folyamán heti rendszerességgel rendezne partikat, a mobil rendezvénysátor ideális megoldást jelenthet. A sátor összeszerelése gyors és egyszerű, és a szakszerűen felállított létesítmény ugyanolyan biztonságos, mint egy koncertcsarnok vagy diszkó. Az A1 Rendezvénysátor Kft. rendelkezik minden, a sátorállításhoz szükséges engedéllyel, bizonyítvánnyal és a jogszabályok által meghatározott feltételekkel, így TÜV-vizsgával, építési-bontási- és tervdokumentációval, valamint sátornaplóval. Többféle méretű sátort tudunk biztosítani, a vendégek várható számának megfelelően választhat ezekből. A legnagyobb sátor 10×30 méteres, de például a 10×27, a 10×24, a 10×21 vagy a 10×18 méteres építményt is választhatja.

Ha szüksége lenne bármilyen más berendezésre, bútorra, felszerelésre, eszközre vagy kiegészítőre, extra szolgáltatás keretében, felár ellenében rendelkezésére bocsátjuk. A bárpultnak tudunk biztosítani padokat vagy asztalokat, a DJ-pultnak pedig színpadot, illetve hang- és látványtechnikát is. Hogy a vendégek nyugodtan táncolhassanak, a sátor alját padozattal kell burkolni, ez készülhet csúszásmentes műanyag elemekből vagy fából is. Elegánsabb rendezvényekhez a padozatot szőnyeggel burkoljuk, illetve vállaljuk a sátor belsejének kidekorálását is. Ha igénybe szeretné venni a rendezvénysátor-bérlési szolgáltatásunkat, keressen meg minket bármely elérhetőségünkön, hogy megbeszélhessük a részleteket. Munkatársaink ezt követően a megbeszélt időpontban megérkeznek a helyszínre, és a program kezdete előtt összeszerelik sátrat, melyet teljesen tisztán adnak át a megrendelőnek, így önnek a takarításra nem kell időt szánnia. A parti végén a létesítményt lebontjuk és elszállítjuk. Ha ideális helyszínt keres egy hatalmas nyári bulihoz, válassza legnagyobb partisátrunkat, és bízza ránk a helyszínnel kapcsolatos összes teendőt!