Raktározás

Nem tud mit kezdeni szezonális árukészletével a nyár vagy épp a tél véget értével? Esetleg szolgáltatását csak az év bizonyos szakaszában nyújtja, és berendezéseit, eszközeit kellene elhelyezni egy raktár sátor biztonságába, ahol nem fenyegetik a változó időjárási körülmények?

Ha raktárt nem szeretne bérelni, mert csak rövidebb időre szeretné elhelyezni az árut vagy a berendezéseket, kölcsönözzön kedvező áron sátrat! Kedvező árú Sátorbérlési szolgáltatásunk keretében többféle méretű raktársátor közül válogathat, a kis, 10×3 méteres kisméretű sátraktól a hatalmas, 750 négyzetméteres építményekig.

Árujának mennyiségétől függően kiválaszthatja a megfelelőt.

A raktársátorhoz 3×70 A-es áramfejlesztőt tudunk biztosítani felár ellenében.

 

  • gyors kivitelezés, raktár 1 nap alatt
  • rugalmas méret: 30-750 négyneztméter
  • 10 és 15 méter széles kivitelben
  • 15 méter széles raktársátor 5,21 méteres gerincmagassággal és 2,5 méteres vállmagassággal
  • 10 méter széles raktársátor 4,32 méteres gerincmagassággal és 2.25 méteres vállmagassággal
  • bárhol felépíthető
  • megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik

 

Raktársátraink erős ponyvából készülnek, így ellenállnak a szélsőségesebb időjárási körülményeknek is, mint a tűző napsütésnek, a hőségnek, a zivatarnak, a jégesőnek vagy a szélnek. Biztos lehet benne, hogy portékája vagy eszközei nem lesznek vizesek, nem fakulnak ki vagy rozsdásodnak be. Ha szeretné elkerülni, hogy eső esetén a víz befolyjon a raktársátor alá, és az áru sáros legyen, padozatot is rendelhet. Így a penészedéstől sem kell tartania. Munkatársaink szakszerűen és gyorsan állítják össze a sátrat. A kölcsönzés ára méretfüggő, azaz minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Cégünk minden engedéllyel és bizonyítvánnyal rendelkezik, amely a sátorállításhoz és kölcsönzéshez kell, így többek közt TÜV-vizsgával és építési-bontási dokumentációval. A raktársátrat a megrendelőnek teljesen tisztán adjuk át, így biztos lehet benne, hogy áruját semmilyen kár nem éri. A sátrak befogadóképessége rugalmasan növelhető, így ha időközben még több árut kellene elhelyeznie az alkalmi raktárban, ez is könnyen megoldható. Ha hosszú távon van szüksége raktárra, a sátrat akár több hónapra is kibérelheti. Így a létesítmény gyors és költségkímélő megoldást jelent az ön számára azokban az esetekben, ha nem akar építkezni, vagy telephelyén valamilyen okból sürgősen növelnie kell a raktározási kapacitást. A raktár sátor felépítése a helyszíntől és a létesítmény méretétől függően változik, de mindössze 1-2 nappal kell számolnia.

A sátor méreteit és esetleges kiegészítőit saját igényeinek megfelelően állíthatja össze. Akár saját telephelyén, állandó raktárépülete mellett is összeszereltetheti a sátrat. Földes, füves területre vagy betonra egyaránt fel tudjuk állítani az építményt. A raktársátort a talajhoz annak típusától függően különböző módokon rögzítjük. Aszfalton, füves, földes vagy kavicsos területen általában cövekkel, betonon való felállításnál pedig dübelek segítségével rögzítjük a létesítményt, így meggyőződhet róla, hogy az biztosan áll a lábán.