Rendezvénysátor

Egy rendezvény megszervezése nagyon sok munkát kíván. Akár egy esküvőről, lakodalomról, komoly- vagy könnyűzenei koncertről, kiállításról, konferenciáról, céges buliról, gasztronómiai vagy zenei fesztiválról van szó, számtalan döntést kell hoznunk.

Ki kell választanunk a helyszínt, az időpontot, eldöntenünk, pontosan hány vendéget és kiket hívunk meg, hány ülőhelyre és mekkora tánctérre van szükség, milyen programok lesznek, milyen ételeket és italokat szeretnénk felszolgálni, milyen legyen a dekoráció… Egyik szempontot sem hanyagolhatjuk el, hiszen biztosan azt szeretnénk, hogy vendégeink remekül érezzék magunkat. Ahhoz, hogy – egy zenei vagy gasztronómiai fesztivál, illetve egy kiállítás esetében – a következő évi rendezvényre is elcsábíthassa a látogatót, vagy – egy, a partnerek számára rendezett partin vagy bálon – sikeres üzleteket köthessen vagy készíthessen elő, gondoskodnia kell a vendégek vagy látogatók kényelméről. Ha nem választott még helyszínt, csak azt tudja, hogy legszívesebben szabadtéren rendezné a programot, kölcsönözzön rendezvénysátrat!

Ez az egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás, hiszen többféle méterű építmény közül választhat a vendégek számának megfelelően, a sátor szakszerű felállításáról mi gondoskodunk, azt tisztán adjuk át, a rendezvény végeztével pedig szétszereljük és elszállítjuk, így önnek ezzel kapcsolatban semmilyen teendője nincs. Elegánsabb rendezvényekhez ülőhelyként kör alakú asztalokat és székeket ajánlunk, kötetlenebb, kevésbé formális programokhoz pedig a sörpadgarnitúrát. Egy közepes méretű, 10×12 méteres sátorban körülbelül 10-12 darab kör alakú, hatszemélyes asztal vagy 20-25 db hatszemélyes sörpad fér el. Amennyiben ennél kevesebb vagy több vendégre számít, választhat már méretet, illetve annak megfelelő számú asztalt vagy padot is. Igény szerint a rendezvény hangulatához illő dekorációról is gondoskodunk, feldíszítjük a sátrat, az asztalokat és a székeket is. Ha zene is lesz, színpadot állítunk fel, illetve padozatot szerelünk össze a tánctérhez. Utóbbi előnye, hogy hűvösebb időben a vendégek nem fáznak fel a hideg földön állva, illetve, ha esik, nem kell a sátor alá becsorgó vízben tocsogniuk. Gondoskodunk ezen kívül a profi hang- és fénytechnikáról, fotósról és operatőrről, bútorokról, evőeszközökről; sőt, ha a rendezvény megszervezésének gondját is szívesen átruházná másra, extra szolgáltatásként azt is vállaljuk.