Sörsátor

Egy sörfesztivál remek hangulatával és változatos programjaival az egész családnak kitűnő programlehetőséget kínál, így ha ilyesmit szervez, sok látogatóra számíthat.

Azonban gondoskodnia kell a vendégek kényelméről. A helyszínen vásárolt sört, egyéb italokat, sült kolbászt vagy más helyben készült magyaros ételeket biztosan nyugodt körülmények között szeretnék elfogyasztani a látogatók. A hasonló rendezvényeken valahogy sosincs elég ülőhely, és valljuk be, elég kényelmetlen, ha egyik kezünkben a pohár sörrel, a másikban az étellel próbálunk meg egyensúlyozni, enni, és közben még a gyerekeken is rajta tartani a szemünket. Ha azt szeretné, hogy vendégei szórakozását semmi ne árnyékolja be, biztosítson számukra elég ülőhelyet! Egy ilyen rendezvény hangulatához a szabadtéren könnyedén felállítható mobil sátor illik. Nálunk tízféle méretű sátor közül választhat, a legkisebbektől kezdve – melyek alatt készülhetnek az ételek vagy az árusok standjának is alkalmasak – a legnagyobbakig, melyek alatt elhelyezheti a sörpadokat. A legkisebb, 10×3 méteres sátor alatt 4 db hatszemélyes sörpad fér el; ennek ismeretében a látogatók várható számának megfelelően választhatja ki a megfelelő méretet.

A sátrak belső világítása feláras szolgáltatásunk része, ezáltal a fesztivál sötétedés után is folytatódhat. Ezen kívül számos más extrát igénybe vehet. Igény szerint gondoskodunk a padozatról, a sátor dekorációjáról, színpadot állítunk fel, nyáron klímaberendezéseket helyezünk el, ha pedig zenei programot is tervez, a hangosítást is meg tudjuk oldani. Időszakos vagy alkalmi rendezvények megvalósításához ideális helyszínként szolgál egy rendezvénysátor, hiszen könnyen a kívánt helyre szállítható, ott gyorsan felállítható, a program végén pedig gyorsan elbontható. Cégünk rendelkezik minden engedéllyel és bizonyítvánnyal, amely a sátorállításhoz szükséges, például TÜV-vizsgával, sátornaplóval, építési-bontási és tervdokumentációval. Amennyiben szeretné igénybe venni rendezvénysátor-kölcsönzési szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük, pontosan mikor és hol szeretné felállíttatni a létesítményt, illetve milyen kiegészítőket, berendezéseket szeretne igénybe venni hozzá. Szüksége van-e színpadra vagy csak padokat kér; és az utóbbiból hányra van szüksége. A legapróbb részleteket is egyeztetjük önnel a megvalósítás előtt, így biztos lehet benne, hogy a rendezvény pontosan úgy zajlik majd, ahogyan eltervezte.