10×15 méteres sátor

Közepes méretű, 10×15 méter alapterületű, 3,8 méteres csúcsmagasságú és 2,25 méteres oldalmagasságú sátrunkat különböző céges vagy családi, baráti rendezvényekhez, születésnapi bulihoz, esküvőhöz, lakodalomhoz, csapatépítő tréninghez, gasztronómiai fesztiválokhoz és más hasonló programokhoz ajánljuk.

A sátrakba körülbelül 10-15 darab 6 személyes kör alakú asztal, 20-25 db 8 személyes, téglalap alakú asztal vagy 30-35 db 6 személyes sörpad-garnitúra fér be. Utóbbi inkább a kötetlenebb rendezvényekhez, baráti bulikhoz, családi ünnepségekhez, gasztronómiai programokhoz illik, a körasztal pedig az elegánsabb alkalmakhoz; bankettekhez, esküvőkhöz, lakodalmakhoz. Igény szerint a sátor és a berendezés az esemény stílusához és hangulatához illő feldíszítésről gondoskodunk. Kérhetők további kiegészítők is, például különböző bútorok, padlózat, színpad, hang-és fénytechnika, evőeszközök, profi fotós és operatőr, sőt, akár még a program megszervezését is vállaljuk.

Csapatunk rendelkezik a sátorállítás minden jogszabályba foglalt feltételével, illetve a szükséges engedélyekkel és papírokkal, így TÜV- vizsgával, tervdokumentációval, sátornaplóval, valamint építési-bontási dokumentációval. Így biztos lehet benne, hogy a sátor a megbeszélt helyszínre való szállítását követően kollégáink szakszerűen szerelik össze azt, azaz teljes biztonságban érezheti alatta magát és vendégeit. A sátor megvédi önt, vendégeit és a felszolgált ételeket-italokat az időjárás viszontagságaitól, az esőtől, széltől vagy a tűző naptól egyaránt. Abban is biztos lehet, hogy a vendégek nem fognak nyomorogni egy szűk szardíniásdobozban, hiszen ha a 10×15 méteres sátort túl kicsinek gondolja, választhat akár eggyel nagyobb méretűt is. Munkatársaink időben megjelennek a helyszínen a sátorral, felállítás után átadják önnek – természetesen patyolattisztán –, a rendezvény végén pedig elbontják és elszállítják. Így a helyszínt illetően önnek semmilyen további teendője nincs, nyugodtan foglalkozhat a vendégeivel vagy a szervezés többi részletével.