10×18 méteres sátor

Közepes méretű, 10×18 méteres sátrunkat csapatépítő tréningekhez, más céges rendezvényekhez, esküvőkhöz, koncertekhez, születésnapi bulikhoz vagy egyéb családi ünnepségekhez ajánljuk.

A sátor csúcsmagassága 3,8 méter, oldalmagassága pedig 2,25 méter. A létesítményben körülbelül 15-20 darab 6 személyes kör alakú asztal, 25-30 db 8 személyes, téglalap alakú asztal vagy 35-40 db 6 személyes sörpad-garnitúra fér el. Az asztalos-székes megoldást elsősorban elegánsabb, formálisabb eseményekhez, például céges programokhoz ajánljuk, a koncertekhez, bulikhoz és más könnyedebb hangulatú rendezvényekhez a sörpadok az ideálisak. Felárért más kiegészítő, bútor, eszköz és szolgáltatás is kérhető. A már említett asztalok és székek vagy padok mellett biztosítjuk a dekorációt, a színpadot, a padlózatot, a hang- és fénytechnikát, a profi fotóst vagy operatőrt, sőt, még a szervezésben is tudunk segíteni. A bérelhető rendezvénysátor előnye, hogy bárhol felállítható, így nem kell helyszínt keresgélni a programhoz, mindössze – amennyiben közterületen szeretné rendezni –, foglalási engedélyre van szükség. A sátor mobil, könnyen összeállítható és szétszerelhető, illetve megfelelő védelmet nyújt különböző időjárási körülmények, például tűző napsütés, szemerkélő eső vagy szél esetén.

Amennyiben valamilyen rendezvényt szervez, és helyszínre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket. Közölje az esemény helyszínét és időpontját, a választott sátor méretét, illetve az igényelt extra kiegészítőket és szolgáltatásokat. Az egyeztetés alapján az A1 Rendezvénysátor Kft. munkatársai a helyszínre szállítják a sátrat a megbeszélt időpontban, szakszerűen felállítják, patyolattisztán átadják, majd a rendezvény vége után elbontják és visszaviszik. Természetesen rendelkezünk minden engedéllyel és egyéb jogszabályban lefektetett feltétellel, ami a sátorállításhoz szükséges, így a TÜV-vizsgával, sátornaplóval, tervdokumentációval, illetve az építési és bontási dokumentációval.