10×21 méteres sátor

Közepes méretű, 10×21 méteres sátrunkat esküvőkhöz, csapatépítő tréningekhez, más céges rendezvényekhez, koncertekhez, fesztiválokhoz ajánljuk. A sátor oldalmagassága 2,25 méter, csúcsmagassága 3,8 méter.

A sátorban körülbelül 20-22 darab 6 személyes kör alakú asztal, 30-35 db 8 személyes, téglalap alakú asztal vagy 35-40 db 6 személyes sörpad-garnitúra fér el. Utóbbiakat kötetlenebb hangulatú rendezvényekhez, például gasztronómiai vagy könnyűzenei fesztiválokhoz, csapatépítő tréningekhez ajánljuk, a kör alakú asztalokat pedig formálisabb, elegánsabb alkalmakra, mint esküvőre, lakodalomra, előadásra, konferenciára, más céges rendezvényre, bálra vagy bankettre. A sátort a megbeszéltek alapján az adott időpontban a helyszínre szállítjuk, szakszerűen felállítjuk, összeszereljük, átadás előtt eltakarítjuk a munkálatok nyomait; a rendezvény végén pedig lebontjuk és elszállítjuk. Cégünk rendelkezik a sátorállítás törvényi alapfeltételeivel és a szükséges engedélyekkel, mint TÜV-vizsga, sátornapló, tervdokumentáció és építési-bontási dokumentációk.

A sátorhoz felárért biztosítjuk a belső világítást, valamint további szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a padlózat: elegánsabb eseményeknél a vendégek számára zavaró lehet, ha tűsarkú cipőben kell a fűben vagy a földön lépkedni; ilyenkor javasolt ennek igénylése. Ezen kívül kérni lehet bútorzatot, dekorációt, színpad felállítását, hang- és fénytechnika biztosítását, profi fotóst és operatőrt; illetve rendezvényszervezést is vállalunk. Mivel mintegy tízféle méretben kínálunk kölcsönözhető sátrakat, biztosan megtalálja a vendégek létszámának megfelelőt. Így a meghívottaknak nem kell kényelmetlenül nyomorogniuk, viszont ön sem fizet túl magas árat az indokolatlanul nagy helyszínért. Amennyiben sátort szeretne bérelni, keresse az A1 Rendezvénysátor Kft.-t, hogy megbeszélhessük a részleteket. Csak azt kell közölnie velünk, mekkora méretű sátrat szeretne, mikor és hol lesz a rendezvény, illetve milyen kiegészítő szolgáltatásokat vagy eszközöket venne igénybe.