10×24 méteres sátor

Nagyméretű, 10×24 méteres sátrunkat céges rendezvényekhez, esküvőkhöz, koncertekhez, fesztiválokhoz ajánljuk. A sátor oldalmagassága 2,25 méter, csúcsmagassága 3,8 méter.

A sátorban körülbelül 20-25 darab 6 személyes kör alakú asztal, 35-40 db 8 személyes, téglalap alakú asztal vagy 45-50 db 6 személyes sörpad-garnitúra fér el. A kör alakú asztalokat elsősorban elegánsabb eseményekre, mint esküvőre, lakodalomra, konferenciára, céges rendezvényre, előadásra, bálra, bankettre ajánljuk. Ehhez illő díszítést, illetve evőeszközöket is tudunk biztosítani. Kötetlenebb hangulatú rendezvényekhez a sörpados megoldás a megfelelőbb. Ezt ajánljuk könnyűzenei fesztiválokhoz, koncertekhez, gasztronómiai fesztiválokhoz, vásárokhoz. Igény esetén a bútorok mellett padlózatot, színpadot, dekorációt is biztosítunk. Ha zenei programot, színházi előadást vagy más műsoros rendezvényt tervez, a hang- és fénytechnikáról is gondoskodunk, illetve profi fotóst és operatőrt is igénybe vehet az emlékezetes pillanatok megörökítéséhez.

A szabadtéri rendezvények hangulatát ronthatja, ha nem védekezünk kellőképpen az időjárás viszontagságai ellen. A sátor véd a tűző naptól, a széltől vagy az esőtől, a fedél alatt fel lehet szolgálni az ételeket, italokat, melyek a padoknál vagy az asztaloknál kényelmesen elfogyaszthatók. Mivel tízféle méretű sátor közül választhat, biztosan megtalálja a vendégsereg létszámának megfelelőt, így nem kell indokolatlanul magas árat fizetnie egy túl nagy helyszínért. A sátrat a megbeszélt időpontban az A1 Rendezvénysátor Kft. munkatársai az egyeztetett helyszínre szállítják, szakszerűen felállítják, tisztán átadják, a rendezvény végeztével pedig szétszerelik. Cégünk rendelkezik a sátorállítás törvényi alapkövetelményeivel, azaz a szükséges tervdokumentációval, építési-bontási dokumentációkkal, TÜV-vizsgával és sátornaplóval. A biztonságról tehát gondoskodunk; a sátor garantáltan masszívan, stabilan áll majd.