10×27 méteres sátor

10×27 méteres sátrunkat nagyobb létszámú rendezvényekhez ajánljuk, mint például koncertekhez, fesztiválokhoz, kiállításokhoz, konferenciákhoz, nagy esküvőkhöz és lakodalmakhoz.

A sátor oldalmagassága 2,25 méter, csúcsmagassága pedig 3,8 méter. A sátorban körülbelül 20-25 darab 6 személyes kör alakú asztal, 35-40 db 8 személyes, téglalap alakú asztal vagy 45-50 db 6 személyes sörpad-garnitúra fér el. Az esemény stílusától és hangulatától függően választhat a különböző típusú bútorok közül. Lakodalomhoz vagy céges konferenciához például a kör alakú asztalokat, fesztiválhoz vagy könnyűzenei koncerthez a sörpadot ajánljuk. Rendezvénysátor-kölcsönzés szolgáltatásunk keretében a megrendelt sátrat a kívánt időpontban a helyszínre szállítjuk, ott összeállítjuk, tisztán átadjuk, az esemény végeztével pedig szétszereljük és elszállítjuk. A sátor felállításához szükséges minden törvényi feltétellel és engedéllyel rendelkezünk, így TÜV-vizsgával, sátornaplóval, tervdokumentációval és építési-bontási dokumentációval. A sátort szakszerűen állítjuk fel, így az biztonságos, és ellenáll az időjárás viszontagságainak, megvéd a tűző naptól, a széltől és az esőtől.

A sátrat felárért belső világítással szereljük fel, ám igény esetén különböző plusz szolgáltatásokat is kérhet hozzá. Például padlózatot, színpadot, hűtést, asztalokat és székeket, illetve padokat, evőeszközöket, valamint dekorációt. Ha koncertet, más zenés programot, színházi előadást, lakodalmat, táncos mulatságot vagy céges rendezvényt szervez, a megfelelő hang- és fénytechnikát is biztosítani tudjuk. Igény szerint a szervezést is vállaljuk. A rendezvénysátor előnye, hogy mobil, bármely szabad területen (közterület-foglalási engedély birtokában) felállítható, és könnyen szállítható. Mivel széles méretválasztékkal rendelkezünk, biztosan megtalálja nálunk azt a sátrat, amelyben vendégei kényelmesen elférnek, azonban önnek nem kell indokolatlanul magas árat fizetnie a feleslegesen nagy helyszín miatt. A rendezvény jellegének és a vendégek várható létszámának ismeretében segítünk a megfelelő sátor kiválasztásában, amennyiben egyedül nem tudna dönteni.