10×30 méteres sátor

Legnagyobb, 10×30 méteres, 2,25 méteres oldalmagasságú, 3,8 méteres csúcsmagasságú sátrunkat nagyobb létszámú rendezvényekhez, mind például céges ünnepséghez, konferenciákhoz, koncertekhez, fesztiválokhoz és nagy lakodalmakhoz, esküvőkhöz ajánljuk.

A sátrakban körülbelül 25-30 darab 6 személyes, kör alakú asztal, 40-50 db 8 személyes, téglalap alakú asztal vagy 50-60 db 6 személyes sörpad-garnitúra fér el. Elegánsabb eseményekhez, konferenciákhoz, partikhoz a kör alakú asztalokat; lazább hangulatú programokhoz, mint sörfesztiválokhoz, könnyűzenei koncertekhez a sörpados berendezést ajánljuk. Színpadot is fel tudunk állítani, illetve gondoskodunk a hang- és fénytechnikáról, ha koncertet, színházi előadást vagy egyéb jellegű műsort tervez. Amennyiben a választott helyszín talaja nem ideális az adott rendezvényhez, a sátorban padlózatot is összeállítunk. Igénybe vehető továbbá profi fotós és operatőr is, illetve a rendezvény megszervezésében is tudunk segíteni.

Ha szeretné igénybe venni rendezvénysátor-bérlési szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. A megrendeléshez közölje velünk a rendezvény helyszínét és időpontját, illetve a sátor méretét és a választott kiegészítőket, egyéb szolgáltatásokat. A kívánt időpontban a sátrat a helyszínre szállítjuk, szakszerűen összeszereljük, és tisztán adjuk át, a rendezvény végén pedig szétszereljük és elszállítjuk. Létesítményeink rendelkeznek a sátorállítás törvényi alapkövetelményeivel, mint a sátornapló, a TÜV-vizsga, a terv- és az építési-bontási dokumentáció. Így meggyőződhet arról, hogy a sátort szakszerűen állítjuk fel, az ellenáll az időjárás viszontagságainak, megvéd a tűző naptól, széltől vagy esőtől, és teljes biztonságban lesz alatta, miközben vacsoráját fogyasztja, vagy a műsort nézi.