Sörpad bérlés

Az általunk kínált bérelhető sörpad garnitúrák kihajtható lábakkal szerelt asztalból és a hozzá tartozó két ugyanilyen felépítésű padból állnak. Tehát egy sörpadhoz két pad tartozik. A felállítva masszív, stabil állású sörpadok összehajtva kevés helyet foglalnak.

A 6 felnőtt vagy 8 gyermek kényelmes elhelyezésére alkalmas garnitúrák méreteit az alább található sematikus ábrán jelenítettük meg (hosszúság: 2,2 méter, szélesség: 0,5 méter). Sörpad garnitúráink minden eleme rendkívül stabil, azonban a kellemetlen helyzetek illetve balesetek elkerülése végett be kell tartani a súlykorlátozásokat (erről az alábbi táblázat ad tájékoztatást). Szintén fontos, hogy a sörpadokat minél egyenletesebb, kemény, ha úgy tetszik tömör talajon állítsuk fel.

Opciós eszköz:

– szürke méhsejt padló/aljzat: 1200 Ft/négyzetméter,

Szolgáltatási területünk: Magyarország és a környező államok

Egy esküvő, lakodalom, céges buli vagy más nagyszabású rendezvény megszervezésénél könnyebbséget jelent a szervezéssel megbízott munkatárs számára, ha a szükséges berendezéseket, sörpadokat, felszereléseket, kiegészítőket egy helyen tudja beszerezni, bérelni, hiszen így rengeteg időt spórolhat.

A sörpad garnitúra mérete és főbb technikai paraméterei
Asztal méretei (hosszúság x szélesség x magasság) 220 (h) x 50 (sz) x 75 (m) cm
Pad méretei (hosszúság x szélesség x magasság) 220 (h) x 25 (sz) x 48 (m) cm
Padok terhelhetősége 270-300 kg /pad
Asztallap és ülőfelületek anyaga lakkozott lucfenyő (natúr szín)
Szerkezet anyaga acél
Súly (teljes garnitúra) ~20kg

Méretek és az ültethető személyek száma

A sörpadok méretei

Bérelhető sörpadok a rendezvénysátorban

Kép a bérelhető sörpadokról