Dekoráció

Még ha két lábbal a földön járó, gyakorlatias embernek is tartja magát, aki számára a látvány másodlagos, azt be kell vallania, hogy egy vállalati bulin, ahova fontos partnereiket is meghívták, mindent meg kell tennie azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

Hiszen az üzletek ritkán köttetnek a tárgyalóasztalnál, sokkal inkább egy kellemes vacsora mellett egy barátságos hangulatú étteremben, a teniszpályán vagy egy partin, beszélgetés közben. Amennyiben igénybe veszi rendezvénysátor-bérlési szolgáltatásunkat, kiegészítésként rendelhet tőlünk dekorációt is. Sokkal hangulatosabb lesz a rendezvény, ha a helyszínt az alkalomnak megfelelően feldíszítjük. Elegánsabb, formálisabb vagy kötetlenebb hangulatú programokhoz egyaránt vállaljuk a sátor kidekorálását. Esküvőkhöz, lakodalmakhoz vagy elegáns partikhoz virággal és léggömbbel díszítjük a sátrat, az asztalok fehér abroszt és asztaldíszt, a székek pedig fehér székszoknyát és masnit kapnak. A sátor tetejére és oldalára belülről selyemdekoráció kerül. Ezeknek köszönhetően eszébe sem jut majd, hogy valójában egy mobil, ponyvás sátorban van éppen, úgy fogja érezni magát, mint egy igazi bárteremben. Tematikus, születésnapi, karácsonyi bulikra vagy céges partikra is vállaljuk a dekoráció biztosítását. Étkészletet és evőeszközöket is kölcsönözhet az alkalomra, ezek az asztalon ízlésesen elhelyezve tovább emelik a rendezvény fényét.

A dekoráció megrendelésével a sátor nemcsak praktikus szempontoknak felel meg, miszerint mobil, bárhol egyszerűen felállítható és szétszedhető, de esztétikai szempontból is minden igényt kielégít. Ráadásul, így a díszítéssel nem kell más céget megbíznia, a helyszín és a dekoráció problémáját egy lépésben megoldhatja. Ha szeretné, akár az esemény megszervezését is átvállaljuk, így önnek tényleg nem lesz más dolga, mint fogadni a vendégeket. Egy szépen feldíszített sátorban a puszta föld látványa rontja az összképet. Ráadásul esőben a talajon sár keletkezhet, ugyanis a sátor tetejéről lefolyó víz visszaáramlik a létesítmény talapzata alá. Ha pedig szokatlanul hűvös az idő a rendezvény napján, a hideg talajon sétálva felfázhatnak a vendégek. Ezért, ha elegánsabb eseményt szervez, ne feledkezzen meg a sátor padozatáról sem. Ennek szőnyegezése is lehetséges, a még esztétikusabb látvány, a csúszásmentes padló és a kellemesebb hőmérséklet érdekében.