Esküvőszervezés

Élete egyik legfontosabb pillanata közeleg, és nem szeretné, ha bármi beárnyékolná a boldogságát? Egy esküvő megszervezése rendkívül összetett feladat, és nem ritkán rendesen igénybe veszi a menyasszony idegeit.

Így ahelyett, hogy örömmel várhatná a nagy nap közeledtét, minden pillanatban azon kell izgulnia, mi lesz az étellel, az italokkal, a virágokkal, az asztalokkal, a helyszínnel; melyik vállalkozó felejt el éppen valamit, ki kell naponta ötször is felhívni, hogy végre elintézze, amit kell… Ha ilyenkor egyszer alaposan belegondolnánk, mibe is vágtuk a fejszénket, lehet, hogy az egésztől elmenne a kedvünk. Hiszen először is ki kell találnunk, mikor legyen az esküvő. Le kell foglalnunk egy termet, vagyis megpróbálnunk lefoglalni – amíg rá nem eszmélnünk, hogy az összes jó hely foglalt. Ekkor érdemes elgondolkodni azon, nem lenne-e jobb ötlet késő tavasszal vagy nyáron tartani az esküvőt. Így a szabadban is ünnepelhetünk, és rendezvénysátor-bérléssel megszabadulhatunk az idegőrlő helyszínkeresgéléstől is. Mivel a sátor mobil, tehát bárhol felállítható, a nagy napot ott tartja, ahol csak szeretné. Ráadásul, ha nálunk bonyolítja a sátorkölcsönzést, plusz szolgáltatásként az esküvő megszervezését is átvállaljuk öntől. Mindössze fel kell vázolnia igényeit, a részletek egyeztetése már a mi dolgunk. Önnek tehát nincs más dolga, mint élvezni férjes asszonnyá vagy nős férfivá válása örömteli pillanatait. Így nem a szervezéstől teljesen kifáradva, idegesen kell az oltár elé állnia.

Cégünk rugalmas, nyitott gondolkodású kisvállalkozás, amely legelőre helyezi ügyfelei elvárásait és minden esetben a kívánságok megvalósítására törekszik a lehető legprecízebben, pontos, stabil csapattal és felkészült háttérrel a megrendelőink legnagyobb megelégedésére!

Gondoskodunk mindenről, a helyszínül szolgáló sátor és a színpad szakszerű felállításától kezdve a bútorokon és evőeszközökön át a hang- és fénytechnikáig, az alkalomhoz illő dekorációig, illetve a profi fotósig és operatőrig. Ennek eredményeképp nem kerül abba a helyzetbe, hogy a bevonulás előtt fél órával még mindig az ételszállítóval vitatkozik telefonon, mert az elfelejtette, hogy vegetáriánus menüt kért, vagy a fonnyadt virágot küldi vissza. Mivel mindezek koordinálása a mi dolgunk lesz, önnek nincs már feladata, mint a készülődés. Természetes, ha mindezek ellenére sem szívesen adja ki a kezéből a szervezést, hiszen a saját esküvőjéről és lakodalmáról van szó. Tapasztalt munkatársainkkal viszont mindent megbeszélhet, és mivel ők valószínűleg jóval több esküvőt hoztak már tető alá, mint ön, tudják, hogyan kell beszélni a vállalkozókkal, vagy éppen honnan lehet a legszebb orchideát beszerezni. Így biztos lehet benne, hogy a nagy napon minden olyan lesz, mint amilyennek megálmodta.