Eszközkölcsönzés

Egy esküvő, lakodalom, céges buli vagy más nagyszabású rendezvény megszervezésénél könnyebbséget jelent a szervezéssel megbízott munkatárs számára, ha a szükséges berendezéseket, felszereléseket, kiegészítőket egy helyen tudja beszerezni, hiszen így rengeteg időt spórolhat.

Egy parti megrendezéséhez pedig abból nagyon sok kell – a meghívók elkészítése, kiküldése, helyszínkeresés, a programokról való gondoskodás, a fellépőkkel való egyeztetés… Ha ilyesmibe vágta a fejszéjét, vagy felettese megbízta a vállalat fennállásának tízedik vagy épp ötvenedik évét ünneplő parti megszervezéséhez, mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy jól gazdálkodjon az idejével, hiszen csak így készülhet el mindennel. Amennyiben a partin ételeket és italokat is felszolgálnak, szükség lesz asztalokra és székekre, tányérokra és evőeszközökre, ahol, illetve amiből a vendégek étkezhetnek. Ha nem áll rendelkezésükre elegendő bútor és eszköz, illetve túlságosan bonyolult lenne ezeket a helyszínre szállítani, a sátor mellett kölcsönözze ezeket is tőlünk!

Elegánsabb vagy formális alkalmakra, például esküvőre, céges partira, bálra, bankettre a kör alakú asztalokat ajánljuk, melyeket igény szerint – plusz szolgáltatás keretében – fel is díszítünk virággal, abrosszal, székszoknyával, asztaldísszel. Téglalap alakú asztalokhoz is ültetheti vendégeit, ez egy fokkal kevésbé elegáns, de még mindig alkalmi jellegűvé varázsolható. Kötetlenebb eseményekhez, például gasztronómiai vagy zenei fesztiválokhoz, koncertekhez, vásárokhoz a sörpados megoldást ajánljuk. Ennek alkalmazásával ugyanakkora helyen több ülőhelyet lehet kialakítani, tehát nagy létszámú rendezvényekhez ideális. Elegáns partikhoz a bútorokat igény szerint padozaton helyezzük el, melynek szőnyegezése is lehetséges. Külön szolgáltatás keretében az asztalokat és székeket az alkalomhoz illően fel is díszítjük, illetve a sátrat is kidekoráljuk. Tematikus rendezvények, például születésnapi, karácsonyi vagy a cég alapításának évfordulóját ünneplő partik esetében a dekorációval, illetve a berendezésekkel is alkalmazkodunk a témához, ezzel még egyedibbé és különlegesebbé téve a programot, melyről a vendégek így garantáltan szép emlékekkel távoznak majd. Ha úgy érzi, túl sok mindenről kellene gondoskodnia, hogy a buli tökéletes lehessen, hagyja ránk akár a szervezést is. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogyan lehet könnyedén teljesíteni a vendégek elvárásait.