Fotó, videó

Ha oldalunkat böngészi, minden bizonnyal épp egy esküvőt, lakodalmat, céges bulit, csapatépítő tréninget, kiállítást, fesztivált, koncertet vagy családi ünnepséget szervez, és megpróbál minden olyan szolgáltatást megkeresni, amelyekkel még tökéletesebbé tehetné az élményt és a vendégek szórakozását.

Ha elegendő energiát és időt fektetett a szervezésbe, valószínűleg mindenről gondoskodott, amiről kell. Megvan a megfelelő helyszín, a dekoráció, a bútorok, kiegészítők és a színpadtechnika. A vendégek minden bizonnyal remekül fogják érezni magukat. Ha céges parti szervezésén munkálkodik éppen, vendégül hívott üzleti partnereinek elégedettsége sok későbbi sikeres megállapodás kulcsa lehet. Nem árt őket is emlékeztetni arról, milyen kellemes pillanatokat töltöttek nálunk. Ha tőlünk kölcsönöz sátrat a bulira, a mobil helyszín mellé sok más felszerelést, eszközt, berendezést, kiegészítőt és szolgáltatást is rendelhet. Ez utóbbiak egyike a professzionális fotográfus és operatőr. Segítségükkel megörökítheti a parti legviccesebb vagy épp legmeghatóbb pillanatait. A képekből montázst készíthet, melyet kitehetnek a vállalati faliújságra, az alkalmazotti légkör fellendítésére, de üzleti partnereinek is elküldhet egy-egy jól sikerült fotót levélben. Sokszor nem is gondolnánk, de az ilyen apróságok bármilyen jellegű kapcsolatban (legyen az baráti vagy üzleti) sokat jelentenek.

Ha pedig esküvőt szervez – akár épp a sajátját – a fotós és videós jelenléte kötelező, hiszen bár biztosan a rokoni kör kezében is ott lóg majd a fényképezőgép vagy a kamera, ők nem tudnak olyan profi felvételeket készíteni. Amennyiben már hónapok óta az esküvő és a lagzi megtervezése köti le az idejét, biztosan örömmel venné, ha valaki megkönnyítené a dolgát. Ha nem szeretne külön fotóst vagy operatőrt keresgélni, bízzon meg minden a sátorállítással, és így a helyszínről és az esemény megörökítéséről egyszerre gondoskodhat. Profi fotósaink és operatőreink sokévnyi tapasztalattal, illetve rengeteg esküvővel és partival a hátuk mögött pontosan tudják, mely pillanatok érdemesek a megörökítésre, és az ő képeiken nincsenek piros szemek, lemaradt testrészek vagy előnytelen beállítások. Operatőreink a felvételeket megvágva és szerkesztve nyújtják át a megrendelőnek. Ha helyszínt szeretne bérelni, és igénybe venné hozzá a fotó- és/vagy videószolgáltatást, keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén, hogy egyeztethessük az időpontot, és megbeszélhessük a részleteket.