Rendezvényszervezés

Egy céges buli, bál, bankett, parti, kiállítás vagy vásár megszervezése rengeteg munkát jelent. Az ideális helyszín mellett gondoskodnia kell a megfelelő dekorációról, berendezésről, bútorokról, eszközökről és kiegészítőkről is.

A fellépőkkel, előadókkal vagy kiállítókkal is egyeztetni kell, nehogy valami ne úgy történjen, ahogy eltervezte. Az ételszállítókkal, a hangtechnikusokkal és a virágosokkal is folyamatosan tartania kell a kapcsolatot, és figyelni arra, hogy minden gördülékenyen folyjon. Ha nincs még ilyesmiben tapasztalata, könnyen előfordulhat, hogy a szervezői munka túl stresszesnek bizonyul, és a rendezvény napjára teljesen kikészülnek az idegei vagy elfárad. Egy tapasztalt rendezvényszervező sokkal egyszerűbben és gördülékenyebben tető alá tud hozni egy hasonló rendezvényt. Nem arról van szó, hogy ön alkalmatlan lenne erre, mindössze arról, hogy aki ismeri a beszállítókat, tudja, honnan a legérdemesebb virágot vagy ételt rendelni, ki a legmegbízhatóbb, ki dolgozik a legjobb ár/érték aránnyal és hasonlók. Egy profi szakember azzal is tisztában van, hogyan a legkönnyebb szót érteni egy beszállítóval, aki nem érti az ön igényeit, nincs tisztában a helyzet fontosságával, vagy nem érti a szoros határidőt.

Ha szabadtéri rendezvényre készül, és a sátorkölcsönzést fontolgat, ugyanis mobil, ám egyben professzionális megoldást szeretne, jó, ha tudja, hogy nálunk a program helyszínéül szolgáló sátor mellett számos kiegészítőt és plusz szolgáltatást is igénybe vehet. Kölcsönözhet bútort, padlózatot, színpadot, dekorációt, fotóst, operatőrt, hang- és fénytechnikát vagy klímaberendezést is, sőt, a rendezvény megszervezését is átvállaljuk öntől, ha úgy érzi, hogy túl megterhelő számára ez a feladat. A részleteket természetesen alaposan egyeztetjük önnel a munka megkezdése előtt, így biztos lehet benne, hogy minden úgy zajlik majd, ahogyan elképzelte. Az étel friss lesz és finom, a virágok nem hervadtak, a dekoráció ízléses és a rendezvény stílusához illő, a hangtechnika profi, így még a leghátsó sorban ülők is hallják majd a köszöntőket. Ha céges partit tervez, melyre legfontosabb üzleti partnereit is meghívja, a fentiek kiemelt fontossággal bírnak, hiszen jövőbeli üzleti megállapodásai függhetnek attól, partnerei hogyan érzik magukat önnél. Így nem bízhat semmit a véletlenre: jobban jár, ha a szervezést profikra bízza. Rendeljen tőlünk rendezvénysátrat, és vegye igénybe rendezvényszervezői szolgáltatásunkat is!